Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шкембе с Масло на Фурна

Шкембе с Масло на Фурна

Прегледай всички 23 кулинарни идеи за шкембе с масло на фурна в Gotvach.bg.
Печени картофи на фурна с маслоПечени картофи на фурна с маслоФурната е включена на 200 градуса и картофите се пекат до появата на златисто хрупкавата им коричка....
Шкембе и гъби, задушени в маслоШкембе и гъби, задушени в масло
2
Поставяме мезето във фурната да се запече за около 5 минути или до разтопяване на кашкавала. Шкембето и гъби, задушени в масло са готови....
Пържено шкембе по селски с маслоПържено шкембе по селски с масло
В тиган се разтопява повече масло и се слагат шкембето, краставичките и маслините. Като се запържат, се поръсва червен и черен пипер....
Агнешко шкембе на фурнаАгнешко шкембе на фурна
Смесваме шкембето и изцедените зеленчуци....
Телешко шкембе на фурнаТелешко шкембе на фурна
Телешкото шкембе се нарязва на кубчета и се слага в саханче....
Картофи на фурна с гъби и маслоКартофи на фурна с гъби и масло
Картофите на фурна с гъби и масло са много вкусни....
Телешка шкембе чорба с масло и морковиТелешка шкембе чорба с масло и моркови
Шкембе чорбата с моркови е готово....
Мезе от език и шкембе в маслоМезе от език и шкембе в масло
Поставя се останалото масло и добавяме парчета шкембе да се запържи и то....
Кафяви печурки на фурна с масло и чесънКафяви печурки на фурна с масло и чесън
По желание след първите десетина минути добавете отново по малко масло върху всяка гъба и върнете във фурната....
Шкембе с люти чушки на фурнаШкембе с люти чушки на фурна
2
Поръсваме най-отгоре ястието с останалото масло. Печем в предварително загрята на 200 - 220 градуса фурна за около 35 минути....
Телешко шкембе с гъби на фурнаТелешко шкембе с гъби на фурна
Сервирайте шкембето топло. Телешкото шкембе с гъби на фурна е една малка фантазия. Добър апетит!...
Задушен свински език с шкембе в масло и лукЗадушен свински език с шкембе в масло и лук
Задушеният свински език с шкембе в масло и лук е готов....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: