Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ароматно свинско с вино, кашкавал и лук
Свинското се нарязва на хапки. Поставя се в тиган със сгорещено олио и малко се запържва от двете страни....
Шпиковано агнешко бутче
Месото се измива и се махат ципите му. С остър нож се правят дупки в него и в тях се слагат скилидка чесън, парченце морков, малко сланина и зърна...
Задушено Телешко Шпиковано
Месото от бут се начуква и се шпикова със сланина, нарязана на тънки лентички, моркови и малко от целината - също на лентички, които напъхваме в разрезите...
Свинско с грахИзмийте свинското под студена вода и го нарежете на късове или порции. Запържете го в малко сгорещена мазнина....
18
Свинско с туршия
Печете свинското с туршия на 200-250 °C, докато остане само на мазнина.
Приятен апетит!...
Свинско в буркани
Нарежете месото на средно големи парчета, подходящи за готвене.
Посолете го и го оставете на скара или наклонена повърхност на студено поне 24...
Свинско с лук
Нарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук.
Похлупете тенджерата и задушавайте...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
50
45
30
20
10
Дай твоята оценка: