Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шпиковано Свинско

Шпиковано Свинско

Открий всички 24 авторски предложения относно шпиковано свинско в Gotvach.bg.
Друсано свинско с вино и гъбиДрусано свинско с вино и гъбиПоднасяме друсано свинско с вино и гъби с чаша червено вино....
Свинско с вино и праз на фурнаСвинско с вино и праз на фурна
Свинското с вино и праз на фурна е готово....
Ароматно свинско с вино, кашкавал и лукАроматно свинско с вино, кашкавал и лук
Свинското се нарязва на хапки. Поставя се в тиган със сгорещено олио и малко се запържва от двете страни....
Шпиковано агнешко бутчеШпиковано агнешко бутче
Месото се измива и се махат ципите му. С остър нож се правят дупки в него и в тях се слагат скилидка чесън, парченце морков, малко сланина и зърна...
Задушено Телешко ШпикованоЗадушено Телешко Шпиковано
Месото от бут се начуква и се шпикова със сланина, нарязана на тънки лентички, моркови и малко от целината - също на лентички, които напъхваме в разрезите...
Свинско с грахСвинско с грах
18
Измийте свинското под студена вода и го нарежете на късове или порции. Запържете го в малко сгорещена мазнина....
Свинско с туршияСвинско с туршия
Печете свинското с туршия на 200-250 °C, докато остане само на мазнина. Приятен апетит!...
Свинско с празСвинско с праз
Свинското с праз е много вкусно....
Свинско с дюлиСвинско с дюли
Нарежете свинското месо на четири порции по около 150 г....
Свинско с бамяСвинско с бамя
Загрейте олиото и запържете нарязаното на кубчета свинско месо....
Свинско в бурканиСвинско в буркани
Нарежете месото на средно големи парчета, подходящи за готвене. Посолете го и го оставете на скара или наклонена повърхност на студено поне 24...
Свинско с лукСвинско с лук
Нарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук. Похлупете тенджерата и задушавайте...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
50
45
30
20
10
Дай твоята оценка: