Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яйца в Гювече

Яйца в Гювече

Разгледай всички 24 избрани предложения за яйца в гювече в Gotvach.bg.
Яйца с шунка и сирене в гювечеЯйца с шунка и сирене в гювечеГювечетата се намазват обилно с масло. Във всяко се слага по една лъжица сметана, разбито яйце и нарязаната и смесена с граха шунка....
Гювечета със свинско месо, гъби и яйцаГювечета със свинско месо, гъби и яйца
Слага се по едно сурово яйце във всяко гювече. Гювечета със свинско месо, гъби и яйца се пекат още 10 минути....
Телешко с праз и яйца в гювечетаТелешко с праз и яйца в гювечета
Праза и моркова нарежете на ситно и разпределете в две гювечета с малко зехтин....
Диетични Гювечета с Тиквички, Сирене и ЯйцаДиетични Гювечета с Тиквички, Сирене и Яйца
Разпределя се в две намазани с олио гювечата. Отгоре се нареждат кубчета кашкавал....
Диетични гювечета със спанак, яйца и сиренеДиетични гювечета със спанак, яйца и сирене
Намазваме 2 гювечета с олио....
Диетични гювечета с чушки, гъби и яйцаДиетични гювечета с чушки, гъби и яйца
Когато гювечетата са почти готови ги вадим и счукваме по 1 яйце, поставяме отново във фурната за около 5-10 минути....
Сирене в гювече с яйца, бекон и сметанаСирене в гювече с яйца, бекон и сметана
В две гювечета поставете по лъжица масло и прекарайте по стените, за да се подмаже. Счукайте по едно яйце във всеки съд....
Свинско с боб, яйца и кашкавал в гювечеСвинско с боб, яйца и кашкавал в гювече
2
Сложете гювечетата във фурната на 200 градуса за десетина минути. Свинското с боб, яйца и кашкавал в гювече е много вкусно....
Гювечета със 3 вида меса и пъдпъдъчи яйцаГювечета със 3 вида меса и пъдпъдъчи яйца
2
Като се запекат, ги вадя и на всяко чукам по 2-3 пъдпъдъчи яйца. Връщам във фурната и я изключвам....
Консервирани яйцаКонсервирани яйца
Консервираните яйца могат да издържат 3-4 месеца в хладилник....
Кокосови яйцаКокосови яйца
След това можете да сервирате кокосовите яйца....
Маскирани яйцаМаскирани яйца
1
Маскираните яйца са готови....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
42
30
21
10
Дай твоята оценка: