Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2
Елда
Поднесете като гарнитура към зеленчукови и месни ястия, като полеете с малко соев сос....

8

2

Сварената елда се слага в тавичка, заглажда се и се оставя в хладилника да поизстине.
След 1 час се изважда и се разрязва на крокети....

2

Изпържете добре лука, към него добавете морковите и за 5 минути оставете да се задушат.
Сложете след това и гречката, за да запържите и нея за...

Разбийте яйцето, добавете млякото и маслото и разбъркайте добре.
Отделно смесете сухите продукти. Добавете ги към течната смес и разбъркайте, докато...

Елдата се сварява, отцежда се и се оставя да се охлади. Броколите и гъбите се задушават в зехтина с малко сол.
Залива се с лимонов сок....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: