Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яхния Свинска Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния Свинска Рибица

Яхния Свинска Рибица

Открий всички 12 авторски предложения относно яхния свинска рибица в Gotvach.bg.
Свинска рибица с плънкаСвинска рибица с плънкаСвинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....
Свинска рибица на фурнаСвинска рибица на фурна
В тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите....
Свинска рибица с картофи на фурнаСвинска рибица с картофи на фурна
По средата слагаме и рибицата. Върху тях обилно посипваме соса и нарязания лук....
Печена свинска рибица с ябълки и беконПечена свинска рибица с ябълки и бекон
Поднесете печената свинска рибица с ябълки и бекон с печени картофки, туршия или салата по ваш вкус! Да ви е сладко!...
Крехки пържоли от свинска рибица в сачКрехки пържоли от свинска рибица в сач
Посоляваме пържолите и ги начукваме с дървен чук докато станат дебели приблизително 1. 5 см. След това се поръсват с подправките. Режем лука на...
Свинска рибица с мед и два вида горчицаСвинска рибица с мед и два вида горчица
Свинската рибица с мед и два вида горчица е много вкусна....
Свинска рибица на скара в грейви сосСвинска рибица на скара в грейви сос
Свинската рибица се обезципява внимателно с остър нож. Насолява се с подправките - прясно млян пипер меланж и пушена сол....
Печена свинска рибицаПечена свинска рибица
2
С тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90 минути....
Шпикована свинска рибицаШпикована свинска рибица
Така приготвеният сос се подправя и с него се поливат парчетата нарязана рибица при сервиране....
Рибица с картофиРибица с картофи
Намажете с нея рибицата от всички страни, покрийте съда и оставете на хладно да се маринова за 1 нощ (може и по-малко)....
Пастърма от свинска рибицаПастърма от свинска рибица
1
Пастърмата от свинска рибица е чудна....
Сушена рибица с подправкиСушена рибица с подправки
16
Вземете свинската рибица и добре я осолете. Сложете я в затворен съд и я оставете да престои 24 часа на студено....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: