Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Торти

Домашни Торти

Разгледай всички 127 подбрани съвети относно домашни торти в Gotvach.bg.
Домашна Гараш тортаДомашна Гараш тортаТортата се оставя да стегне 6 часа в хладилник и после се сервира. Много вкусна, приятна и лесна рецепта за торта Гараш. Добър апетит!...
Домашна селска тортаДомашна селска торта
Почнете да редите тортата, без да чакате да изстине кремът....
Домашна бисквитена тортаДомашна бисквитена торта
10
Готовата бисквитена торта се чака да изтине за да омекнат бисквитите в горещото нишесте. След това е готово за консумиране....
Домашна великденска тортаДомашна великденска торта
1
По периферията на домашната великденска торта подредете 11-те топчета....
Домашна Шоколадова ТортаДомашна Шоколадова Торта
9
Когато изстине, намажете тортата обилно с ганаша и изчакайте излишния да се оттече. Преместете шоколадовата торта върху поднос....
Домашна Добуш тортаДомашна Добуш торта
2
Тортата е много икономична и невероятно вкусна, а от една доза блатове излизат 2 торти....
Домашна орехова тортаДомашна орехова торта
3
Белтъците се разбиват на сняг с кристалната захар. Към млякото се добавят брашното с бакпулвера, ванилията, по-голямата част от орехите и белтъците...
Домашна какаова тортаДомашна какаова торта
1
Разбиваме яйцата със захарта до побеляване. Към брашното прибавяме бакпулвера и постепенно добавяме към яйцата. Какаото се добавя като минава...
Домашна кокосова тортаДомашна кокосова торта
В тортена форма с разкопчаващ се ринг редите първия пласт на тортата, като редувате бяла и тъмна "филия" от блата, подредени плътно една до друга....
Домашна желирана тортаДомашна желирана торта
1
Накрая върху желираната смес се поставя блата и тортата. Съхранява се в хладилника. 1 час преди сервиране се обръща в чиния....
Домашна бишкотена тортаДомашна бишкотена торта
Сглобяваме тортата, като започваме с малко от крема, отгоре редим бишкоти натопени в мляко, пак крем и така докато ни свършат продуктите....
Домашна вафлена тортаДомашна вафлена торта
Почистете ябълката и я настържете на едро ренде. Смесете 2 жълтъка със 100 г масло и 50 г захар. Разбъркайте и добавете бакпулвера, настърганата ябълка...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: