Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Двуцветни бисквитиВнимателно двете части се завиват на руло, без да има празно пространство в средата, за да се получат хубави и плътни бисквити....
Бързи бисквитиШприцовайте пръчици или овални бисквити (според предпочитанието) в леко намазнена тава....
1
Бисквити звездички
От продуктите (масло, яйце, брашно, оцет, сол и прясно мляко) се замесва маслено тесто.
Точи се на кора около 1 см дебела. От нея се изрязват...
Бисквити полумесеци
От маслото, прясното мляко, содата, солта и брашното се замесва средно твърдо тесто.
Разточва се на кора като за юфка и с винена чаша се изрязват...
Ментови бисквити
Захарта се смесва с ментата и се слага в блендер – след 1 минута се получава ментова захар.
Смесва се с омекналото масло. Добавя се брашното и...
Амонячни бисквити
Оформяме бисквитите, като режем кората на желани от нас формички.
Намазваме с яйце, поръсваме със захар и печем в умерена фурна....
Захарни бисквити
От изброените продукти се омесва тесто.
Разточва се на тънка кора върху добре набрашнен плот и се нарязва с формички на курабийки.
Едната...
Бадемови бисквити
Бисквитите се пекат в тава, застлана с хартия за печене и ли намазнена и набрашнена.
Получават се страхотни бадемови сладки!...
Бисквити Сълзица
Навийте тестото на руло и го сложете във фризер за 2 минути.
Извадете и нарежете на бисквитки....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: