Агнешко Бутче на Фурна в Гювеч

Прегледай всички 57 авторски предложения относно агнешко бутче на фурна в гювеч в Готвач.бг.
Агнешко бутче в кора
Агнешко бутче в кора
се в тавичка и се намазва с маслото. Слага се да се пече в загрята фурна на 180°С, като по време на печенето се залива с виното и се обръща...
Агнешко бутче по македонски
Агнешко бутче по македонски
умерена фурна за около 3 часа. Малко преди да е готово махаме капака, поливаме със соса от печенето и връщаме във фурната да се зачерви....
Агнешко млечен гювеч
Агнешко млечен гювеч
печем на фурна. Прибавяме зелената част от лука и черния пипер. Когато месото омекне, гювечът се залива със смес от мляко, яйце и брашно...
Гювеч с агнешко
Гювеч с агнешко
В тенджерка се слага агнешкият бут да се свари за около 30 мин. След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително...
Гювеч с агнешко
Гювеч с агнешко
1
мин. След което се изсипва в тава и се пече 40 - 50 мин. в умерена фурна....
Славянски гювеч с агнешко
Славянски гювеч с агнешко
гореща вода. Ястието се прехвърля в тава и отгоре се изсипва паприкашът. Пече се на умерена фурна до пълна готовност на месото и ориза....
Апетитно агнешко в гювеч
Апетитно агнешко в гювеч
Направете марината от изброените продукти. Накиснете месото и го ставете го да престои една нощ. Сложете месото в гювеча. Наредете отгоре...
Агнешко в глинен гювеч
Агнешко в глинен гювеч
3
булгурът и нарязаните зелени подправки, малко сол и се залива с топла вода. Сместа се изсипва в широк глинен гювеч. Всеки къс месо се...
Задушено агнешко в гювеч
Задушено агнешко в гювеч
магданоз. Слагаме капака на гювеча, който може да се замаже леко със тесто от брашно и вода (зависи от капака дали позволява). Печем в умерена ...
Агнешки вратлета в гювеч
Агнешки вратлета в гювеч
11
Измийте вратлетата много хубаво. Подсушете ги и натрийте с готовата подправка за агнешко месо. Сложете вратлетата в гювеч и добавете вода 2...
Печено агнешко бутче с дреболии
Печено агнешко бутче с дреболии
Агнешкото бутче се насича на порционни парчета, осолява се, слага се в голяма тава. Добавят се няколко зърна черен пипер и цели стръкове пресен...
Агнешко бутче сготвено като дивеч
Агнешко бутче сготвено като дивеч
Нарязваме бутчето на порции, които посоляваме и заливаме с оцета. Оставяме ги така да престоят за 2 часа, като го обръщаме няколко пъти...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: