Винен Кебап с Гъби

Прегледай всички 40 кулинарни идеи за винен кебап с гъби в Готвач.бг.
Винен кебап с крехко месо
Hapязвaмe мecoтo нa мaлĸи пapчeтa, cлeд ĸoeтo зaдyшaвaмe в мaзнинaтa. Koгaтo oмeĸнe мecoтo дoбaвямe пpeдвapитeлнo cмлeнитe в блeндep лyĸ, зeлeнa...
Вкусен и лесен винен кебап
, към тях се прибавят доматеното пюре, брашното и червеният пипер. Ястието се залива с бульона от костите на месото, добавя се вино, посолява се...
Винен кебап с картофено пюре
Задушаваме си месото, нарязано на хапки. Лука режем на полумесеци, задушаваме около 20 мин. Наливаме виното, подправките и водата. Варим...
Винен кебап с телешко месо
2
-40 минути, докато месото се свари и омекне. В отделен съд сваряваме ориза с 3 ч.ч. подсолена вода. Кебапът ни е готов за сервиране!...
Веган винен кебап с елда
разбърква. Готви се до сгъстяване. За гарнитура: В отделен съд се вари елдата около 5-7 мин (съотношение 1 към 2) Сервира се в чиния кебап с ...
Винен кебап от свинска глава
. Пърженето продължава. Ръси се брашното. Когато стане златисто, сипва се червения пипер и се гаси с виното. Слага се черния пипер на зърна и дафиновия ...
Агнешки кебап с вино
Нарежете месото на по-едри парчета и го запържете в сгорещеното олио. Щом поомекне, прибавете ситно нарязания лук и задушете за 15 минути на тих...
Винен кебап с много лук
Свинското се нарязва на хапки и се задушава с морковите и лука в мазнина. След като се задуши месото, се добавя червен пипер и гореща вода...
Винен кебап със свинско месо
1
Надребняваме месото, лука и праза. След това ги задушаваме в мазнина, докато поомекнат. Наливаме 1 ч.ч. вода и оставяме яденето да къкри на огъня...
Крехко телешко на винен кебап
2
Почистваме месото от ципите и го нарязваме на малки парчета. Запържваме го в сгорещеното олио, докато стане златисто. Вадим го. В същата...
Телешки винен кебап с ориз
5
, като от време на време разбърквате. Поднесете телешкия винен кебап върху канапе от ориза....
Агнешки кебап с гъби
универсалната подправка. Изваждаме го и на негово място, в същата мазнина задушаваме гъбите. Връщаме отново месото. Поръсваме с червен пипер и...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: