Задушено Зеле

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно задушено зеле в Готвач.бг.
Агнешко задушено
Агнешко задушено
градусите на 160 и така печете до готовност на месото. Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма. Сочно изпечено месо с невероятен вкус, ...
Испанско задушено
Испанско задушено
Почистват се лукът и чесънът. Чушките също се почистват и се нарязват на парчета. Патладжанът се обелва на ивици, нарязва се на парчета, посолява...
Шилешко задушено
Шилешко задушено
Месото се нарязва на малки парчета. Добавят се ситно нарязаният лук и маслото и се пече 3-4 минути при 100% мощност на микровълновата...
Пуешко задушено
Пуешко задушено
. Изчакайте леко да се изпари алкохолът и намалете котлона. Затворете с капак и задушете за 15 минути, като разбърквате от време на време...
Хусарско задушено
Хусарско задушено
Начукайте много добре телешкото и го задушете в лъжица масло. След това го нарежете на тънки филии. Пригответе плънка, като смесите до...
Телешко задушено
Телешко задушено
Месото се нарязва на кубчета с размер 3 см. Лукът се нарязва на шайби. В дълбок тиган месото се запържва в маслото до златистокафяво. По...
Пиле задушено
Пиле задушено
2
Пилето се порционира или се нарязва на парчета, посолява се и се поставя в тенджера. Задушете отделно в мазнината и малко вода нарязания ситно...
Задушено филе
Задушено филе
Шпиковайте телешкото филе с нарязаните на пръчици морков и сланина. Сложете го в сгорещената мазнина на котлона и го обръщайте, докато хване...
Задушено телешко
Задушено телешко
Сложете цялото парче месо да се запържи в олиото от всички страни. Посолете и сипете гореща вода, колкото да го залее половината от месото...
Заешко задушено
Заешко задушено
маринатата. Задушаването продължава до пълно омекване на месото. Поднесете порция заешко задушено с гарнитура от картофено пюре, грах, ...
Задушено пиле
Задушено пиле
Нарязваме пилето на порции, изпържваме ги в 40 гр. масло от всички страни до порозовяване, поръсваме с брашно, заливаме с вино, посоляваме и...
Задушени джоланчета
Задушени джоланчета
Джоланите измиваме и изкисваме добре. Подсушаваме ги и натриваме със солта и червения пипер. На дъното на глинения съд наливаме олио и слагаме...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: