Задушено Зеле

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно задушено зеле в Готвач.бг.
Задушено телешкоЗадушено телешко
Сложете цялото парче месо да се запържи в олиото от всички страни. Посолете и сипете гореща вода, колкото да го залее половината от месото...
Задушено пилеЗадушено пиле
Нарязваме пилето на порции, изпържваме ги в 40 гр. масло от всички страни до порозовяване, поръсваме с брашно, заливаме с вино, посоляваме и...
ЗелеЗеле
1
да се консумира както сурово, така и задушено и печено на фурна - еднакво вкусно е. Китайското и червеното зеле се използват предимно в салати...
Испанско задушеноИспанско задушено
Почистват се лукът и чесънът. Чушките също се почистват и се нарязват на парчета. Патладжанът се обелва на ивици, нарязва се на парчета, посолява...
Пуешко задушеноПуешко задушено
. Изчакайте леко да се изпари алкохолът и намалете котлона. Затворете с капак и задушете за 15 минути, като разбърквате от време на време...
Хусарско задушеноХусарско задушено
Начукайте много добре телешкото и го задушете в лъжица масло. След това го нарежете на тънки филии. Пригответе плънка, като смесите до...
Задушено филеЗадушено филе
Шпиковайте телешкото филе с нарязаните на пръчици морков и сланина. Сложете го в сгорещената мазнина на котлона и го обръщайте, докато хване...
Агнешко задушеноАгнешко задушено
градусите на 160 и така печете до готовност на месото. Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма. Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Шилешко задушеноШилешко задушено
Месото се нарязва на малки парчета. Добавят се ситно нарязаният лук и маслото и се пече 3-4 минути при 100% мощност на микровълновата...
Пиле задушеноПиле задушено
2
Пилето се порционира или се нарязва на парчета, посолява се и се поставя в тенджера. Задушете отделно в мазнината и малко вода нарязания ситно...
Телешко задушеноТелешко задушено
Месото се нарязва на кубчета с размер 3 см. Лукът се нарязва на шайби. В дълбок тиган месото се запържва в маслото до златистокафяво. По...
Задушени РапаниЗадушени Рапани
Ядката от рапаните нарежете на тънко - като шайби с дебелина около 2-3 мм. всяка. Сложете шайбите в херметик и ги варете 30 минути. Обелете...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: