Как да Приготвя Печено Агне

Открий всички 36 авторски предложения за как да приготвя печено агне в Готвач.бг.
Гергьовско агне в трап
Гергьовско агне в трап
тя се замазва с кал, в която има сол, за да не се напуква. Отгоре върху ламарината се пали огън и се поддържа по време на печенето, което ...
Пълнено гергьовденско агне
Пълнено гергьовденско агне
агнето. При нужда се зашива. Слага се в тава и се маже обилно с масло (който предпочита може да го понамаже и с червен пипер). Налива се вода в...
Гергьовско пълнено агне
Гергьовско пълнено агне
докато приготвяме плънката. Чревцата се обръщат и се измиват със щипка сода бикарбонат и няколко капки оцет. Изплакват се добре. Шкембенцето...
Агнеси
Агнеси
5
. Финално добавете мекото масло и отново добре разбийте. Прехвърлете сместа в правоъгълна тава, застлана с леко намазнена хартия за печене...
Гергьовско агне на пещ
Гергьовско агне на пещ
1
лозови пръчки, за да не залепне при печенето. Налива се топла вода около агнето. Намазва се обилно с олио, завива се с хартия за ...
Гергьовско агне по чапкъновски
Гергьовско агне по чапкъновски
тях се слага агнето. Завива се с фолио. В тавата се наливат 2 чаени чаши вода и се пече. Най-добре агнето се пече в пещ....
Пълнено гергьовско агне
Пълнено гергьовско агне
кора. Сложете като решетка няколко лозови клонки върху агнето и покрийте плътно с тестото. Сложете Пълнено гергьовско агне да се изпече в ...
Кекс Великденско агне
Кекс Великденско агне
2
формата и сложете да се пече в предварително загрята фурна на около 180 градуса. Печенето отнема около 25 минути или малко повече. Проверете...
Сладкиш Агнес
Сладкиш Агнес
7
извади от фурната се залива с крем, който приготвям от 4 жълтъка, разбити с пудрата захар. Изчаквам 2-3 часа, преди да нарежа готовия сладкиш, за ...
Торта Агнес
Торта Агнес
сместа на 5 равни части. Всяка част изпечете отделно на блат във форма с диаметър 26 см, застлана с хартия за печене и леко поръсена с брашно...
Агнес Паго
Агнес Паго
4
, разбити добре на сняг. Печем на 180 градуса в правоъгълна средна големина тавичка. След изпичането веднага покриваме с глазурата: четирите...
Агне пълнено със зрял фасул
Агне пълнено със зрял фасул
1
коремният отвор, след което агнето се намазва с мазнината и се пече в умерено гореща фурна....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: