Крехки Пържоли от Свинско Контрафиле

Прегледай всички 44 подбрани съвети за крехки пържоли от свинско контрафиле в Готвач.бг.
Крехки пържоли в глинен съд
Крехки пържоли в глинен съд
3
пържоли, така и от гъбите и зарзавата. Междувременно поръсваме и с подправките. Когато всички продукти са в гювеча, заливаме с доматеното пюре...
Крехки телешки пържоли на тиган
Крехки телешки пържоли на тиган
5
Начукайте телешките пържоли с дебелина 3-4 см. Добре ги осолете и ги накиснете в марината, приготвена от всички останали съставки. Оставете по...
Мариновани крехки пържоли на скара
Мариновани крехки пържоли на скара
1
разбъркайте. Приберете пържолите в хладилника и ги оставете на студено поне 3 часа. След това ги изпечете на леко намазнена скара до готовност....
Крехки и сочни вратни пържоли
Крехки и сочни вратни пържоли
няколко минути пържолите от двете страни. Подреждат се в тава. Върху всяка пържола се поставя по тънко резенче масло. Налива се бирата и ...
Свинско контрафиле с горчица и мед
Свинско контрафиле с горчица и мед
. Накрая допичаме без фолио до златист цвят. Може да се направи и цяло контрафиле, като се шпикова с чесън и масло и след това се намаже с ...
Свинско контрафиле с мед и горчица
Свинско контрафиле с мед и горчица
Месото се поръсва със сол и черен пипер и се оставя в купа да се овкуси, като през това време се приготвя маринатата. В касерола на умерен огън...
Свинско контрафиле със сметанов сос с гъби
Свинско контрафиле със сметанов сос с гъби
Свинското (може да се приготви и с пилешко) да е на филета, овкусени със сол и черен пипер. Запържваме ги в малко мазнина до златисто и от двете...
Крехко свинско с бира
Крехко свинско с бира
1
Всички знаем, че за да е крехко едно месо, е хубаво преди това да се маринова и начука със специално чукче. Но когато нямате време за...
Крехко Свинско в Гювеч
Крехко Свинско в Гювеч
черен пипер. На дъното на глинен гювеч се нареждат ред свински пържоли. Отгоре върху тях се разпределят половината от изчистените и ...
Свинско контрафиле на жар с чеснова марината
Свинско контрафиле на жар с чеснова марината
Нарязваме контрафилето на пържоли. Почистваме, ако има ципи и през фолио за свежо съхранение ги начукваме с дървено чукче. Скилидките чесън...
Крехки Свински Бъбреци на Тиган
Крехки Свински Бъбреци на Тиган
Цепваме по средата всеки бъбрек, почистваме от бели ципи и измиваме. Поставяме във вода да се изкиснат за около 1 час. След почистването на...
Крехки Свински Каренца по Селски
Крехки Свински Каренца по Селски
Месото се нарязва на тънки филенца, начукват се и се поръсват със сол и черен пипер. В тиган се сипва малко олио и масло, а филенцата се...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: