Печен на скара скобар

Печен на скара скобар

2

оставя на студено място за 4 часа. След това рибата се залива с мазнина и се пече от всички страни на зарята скара. Поднася се със зеленчукова гарнитура....

1

Месо във Фолио и Печено на Скара

Разгледай всички 34 авторски предложения за месо във фолио и печено на скара в Готвач.бг.
Печен на скара карагьоз

Печен на скара карагьоз

на скара, омазнена със сланина. Готовите риби се поливат със сос от кисело мляко, сол, зехтин, счукан чесън, скълцан копър....

Печена сланина на скара

Печена сланина на скара

пресен чесън. Поднася се като предястие или допълнение към основно ястие с месо, задължително в компанията на хубаво червено вино. Добър апетит!...

Печена сьомга на скара

Печена сьомга на скара

скарата и изпечете от всички страни. Гарнирайте с парченца лимон и поднесете с подходяща салата....

Печена скумрия на скара

Печена скумрия на скара

15

Рибата се срязва през средата на две и се почиства. Поръсваме със сол, черен пипер и малко олио. Скарата се загрява, намазва се с парче...

Печен на скара толстолоб

Печен на скара толстолоб

месото да поеме от подправките. После всяко парче се изпича на загрята и омазнена скара. Всяко страна се пече само няколко минути. Така приготвената риба се сервира с картофена салата или друга гарнитура според сезона....

Печени картофи на фурна във фолио

Печени картофи на фурна във фолио

4

Обелваме картофите, всеки картоф както е цял го посоляваме, намазваме с олио, завиваме във фолио. Нареждаме завитите индивидуално картофи в...

Печен чесън във фолио - лесна рецепта

Печен чесън във фолио - лесна рецепта

-вкусния печен чесън във фолио: Главите чесън се обелват само от най-външните листа, изрязват се мустачките отдолу и всяка глава се слага в...

Печено месо на жар

Печено месо на жар

домакинско фолио и оставете в хладилника за една вечер. На другия ден запалете барбекю или камина, когато има хубава жар сложете скара и парчето...

Сос за печено месо

Сос за печено месо

2

Лесна рецепта за сос за печено месо. Всички продукти се смесват и объркват добре. С така приготвеният сос се залива печено месо /пържоли, шницели и други подобни/. Да ви е сладко!...

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: