Млечен Крем с Тиква

Открий всички 47 избрани предложения за млечен крем с тиква в Готвач.бг.
Малинова торта с млечен крем
фурната на 180 градуса. Пригответе си две кутии. В първата разбийте с миксер яйцата, захарта и ванилията до получаване на гъст крем. Във втората купа...
Домашен Млечен Крем с Грис
3
1. Разтворете захарта в млякото и го загрейте леко на котлона. 2. В отделен съд разтопете маслото на умерен огън и сипете гриса. Бъркайте...
Ванилови мъфини с млечен крем
ползваме малко ножче. Готовите издълбани мъфини се пълнят с крема и се поръсват с кокосовите стърготини, след което се поставят в хладилника, за ...
Реване с балансиращ млечен крем
реването е поело сиропа, намазваме с млечната смес отгоре и оставяме за няколко часа. Млечна смес придава баланс на твърде сладкото реване. На...
Млечен крем със заквасена сметана
мляко и се поставя на котлона на слаб огън, за да се сгъсти. Накрая се разбърква с маслото и течния шоколад. Приготвя се втория крем като в купа...
Крем от тиква
1
Сварете почистената тиква, пасирайте я и я разбийте със свареното мляко. Прибавете 2/3 от захарта. Сместа се слага на огъня да заври и към нея...
Сметанов крем с тиква
1
гладък крем. Той се разпределя в чашки и се прибира в хладилника, за да се стегне. След това се поднася, като се украси със сметана....
Крем-карамел с тиква
1
, на дъното на която се наливат около 2-3 пръста вода. Крем карамелът с тиква се пече на слаба фурна, загряна предварително, като се ...
Крем-супа от тиква
Тиквата се обелва и се нарязва на малки парченца. Кромидът се нарязва и се изпържва в мазнината, добавя се тиквата и се остава леко да се...
Крем супа от тиква
3
вкуса, ако е необходимо може да се добави още малко сол. Не толкова традиционно за нас, българите, но се получи страхотен резултат. Тази крем супа ...
Крем карамел в тиква
2
часа. Водата в тенджерата не трябва да завира. Наблюдавайте фурната и своевременно намалете градусите. Готовата тиква извадете много внимателно ...
Шоколадов крем с тиква
сварената тиква. Подсладете по свой вкус с течна стевия или мед. Оставете сместа да се охлади за 1 час в хладилника и след това с миксер разбийте ...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: