Млечен сос към Чушки Бюрек

Прегледай всички 36 избрани предложения относно млечен сос към чушки бюрек в Готвач.бг.
Моите сполучливи чушки бюрек
Моите сполучливи чушки бюрек
изпържете и от другата като внимавате да не изпадне от плънката. Сервирайте тези сполучливи чушки бюрек с чеснов сос или друг по ...
Леко пикантни чушки бюрек
Леко пикантни чушки бюрек
и пушеното. Разбъркват се добре, продуктите да са разпределени равномерно. С получената смес се пълят чушките. Яйцата се разбиват. Към...
Чушки Бюрек с Извара
Чушки Бюрек с Извара
Почистете предварително изпечените чушки. За плънката загрейте зехтин в тигана и пригответе 4 яйца като бъркани. Овкусете със сол и черен пипер...
Чушки бюрек за мързелани
Чушки бюрек за мързелани
1
Чушките се разтварят. Едната се пълни със сместа от двете яйца и сиренето и се покрива с втората. Така става като една голяма чушка. Така ...
Лесни чушки бюрек
Лесни чушки бюрек
Чушките се пекат (може, изтърбушени или с дръжките). След това ги белим, ако са с дръжки, ги режем от горната част, така че да падне...
Чушки бюрек с магданоз
Чушки бюрек с магданоз
6
Избират се хубави чушки, изчистват се от останалите семена и люспи. Цепват се от едната страна. В купа се настъргва сиренето, добавят се...
Нестандартни чушки бюрек
Нестандартни чушки бюрек
Пиперът се изпича и обелва. Топеното сирене се реже на кръгчета, а шунката - на лентички. На всяка чушка се прави малък прорез, през който...
Пикантни чушки бюрек
Пикантни чушки бюрек
ги овалваме в брашно, яйце и последно в галета. Следвайте този ред. Готовите чушки се редят в тавичка върху хартия за печене и се поливат с олио...
Чушки бюрек по гръцки
Чушки бюрек по гръцки
маслините на дребно. Добавяме ги към разбитите яйца и натрошеното сирене. Прибавяме и ситно нарязания магданоз. С получената смес, пълним "лодките...
Домашни чушки бюрек
Домашни чушки бюрек
2
. Овкусете гарнитурата със сол, пипер, лимонов сок и зехтин и поднесете с чушките бюрек...
Тиквички бюрек със сос
Тиквички бюрек със сос
Тиквичките се нарязват на тънки филийки. Шунката и кашкавалът също. От брашното и яйцата се прави гъста каша. Между всеки две филийки...
Млечен сос
Млечен сос
4
. Добавете пресования чесън, ситно скълцан копър и сол на вкус. Отново добре объркайте соса и го оставете в хладилник за кратко. Този млечен ...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: