Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

0

В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....

1

Обезкостен Свински Джолан Руло

Разгледай всички 31 избрани предложения относно обезкостен свински джолан руло в Готвач.бг.
Бавно печен свински джолан

Бавно печен свински джолан

2

Разбъркваме подправките и солта и обтриваме внимателно и старателно месото. Поставяме го в дълбока тава, на дъното на която сме сипали малко...

Гулаш от свински джолан

Гулаш от свински джолан

малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....

Супа от свински джолан

Супа от свински джолан

2

Сложете свинското да се вари направо с кокала за 1 час и половина в достатъчно вода. Свареното месо отделете от кокала и нарежете на парчета...

Свински джолан под фолио

Свински джолан под фолио

се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....

Свинска джолан чорба

Свинска джолан чорба

3

, нарязаната чушка и обезкостеното месо от джолана. Добавете към чорбата почистения и измит ориз, след като заври оризът, прибавете доматите. В...

Свинско варено с джолан

Свинско варено с джолан

Слагаме джолана цял в подходяща тенджера и го покриваме с вода. Добавяме зърната черен пипер и започваме да варим месото на немного силен огън...

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: