Плодове Желе

Разгледай всички 53 избрани предложения за плодове желе в Готвач.бг.
Желе от банани
Желе от банани
се с фолио за свежо съхранение и се прибират в хладилника до стягането на желатина. При изваждането на желето от купичките в десертни чинийки...
Желе с бисквити
Желе с бисквити
. Сместа се излива в навлажнени купички на пластове, между които се ръсят настърганите бисквити и счуканите бадеми, и се оставя в хладилник да се желира. ...
Желе с червено вино
Желе с червено вино
, прибавете малко ванилена захар и лимонова киселина, разтворена в 1 с. л. вода. Прецедете, оставете сместа леко да изстине и налейте във формички. ...
Желе Златна есен
Желе Златна есен
Гроздето се претрива през гевгир (без 150 г) прецежда се и сокът се оставя на хладно. Крушите и ябълките се обелват, нарязват се на тънки...
Винено желе с киви
Винено желе с киви
налива по малко от сиропа, оставя се да се стегне за няколко минути в хладилника и след това се залива с останалото желе. Оставя се за 3 часа в...
Лимоново желе с малини
Лимоново желе с малини
Лимоните се изстискват. Желатинът се разтваря в половин чаша вода и се оставя да набъбне. Лимоновият сок се смесва със захарта и се разбърква до...
Желе от райски ябълки
Желе от райски ябълки
да се оформят топки. Слагат се в хладилника. Преди да се сервира, желето се вади от чашите и фолиото се отстранява....
Лесно желе от касис
Лесно желе от касис
С помощта на сокоизстисквачка се изцежда сокът от плодовете. При липса на такъв уред, плодовете се пасират, завиват се в марля и се...
Шоколадово желе с бадеми
Шоколадово желе с бадеми
Млякото се смесва с бадемите и се оставя за 30 минути. Шоколадът се настъргва, слага се в тенджера и се разбърква, като се нагрява, за да...
Пармско желе с портокали
Пармско желе с портокали
Желатинът се накисва в 2 чаши студена преварена вода за 30 минути. Добавят се 2 чаши вода, слага се на котлона и при непрекъснато бъркане се...
Италианско бадемово желе
Италианско бадемово желе
Бадемите се счукват в хаванче, добавя се половината от водата и се бърка до получаване на каша. Прецежда се и се получава бадемово мляко...
Желе от кайсии
Желе от кайсии
Измийте кайсиите и ги почистете от костилките. Добавете около 1/2 ч.ч. вода и заварете. След като омекнат, пасирайте с помощта на пасатор...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: