Постен пай с Ябълки

Открий всички 73 авторски предложения относно постен пай с ябълки в Готвач.бг.
Ябълков карамелизиран пай
Ябълков карамелизиран пай
, докато карамела облее всички ябълки. Добавя се канелата и се разбърква. В тава, покрита с намаслена хартия, се разпределят равномерно...
Ябълков пай с масло
Ябълков пай с масло
1
нея настържете две почистени от кората ябълки и сипете останалата смес върху тях. Почистете и нарежете третата ябълка на тънки резени и...
Веган блокчета Ябълков пай
Веган блокчета Ябълков пай
овесеното брашно. Разбъркваме хубаво и добавяме и овесените ядки. Втората ябълка почистваме, обелваме и нарязваме на много малки парченца. ...
Маслен ябълков пай
Маслен ябълков пай
Обелете измитите ябълки, нарежете на тънки резени в тенджера, посипете ги със захарта, лимоновия сок и водата. Поставете ги на умерен огън и...
Красив ябълков пай
Красив ябълков пай
стените на формата/тавата. Продължаваме с пълнежа. Измиваме, белим, почистваме и настъргваме ябълките на ренде. Задушаваме ги на умерена...
Ябълков пай с лимон
Ябълков пай с лимон
2
слагат ябълките и след това-другата част на тестото. Полученият пай се притиска отстрани с вилица. За завършек паят се намазва с един ...
Ароматен ябълков пай
Ароматен ябълков пай
. Ябълките се почистват и нарязват на не много дребни парчета, слагат се в тиган с олиото и маслото и се задушават за 10 минути, прибавяме и ...
Мини ябълков пай
Мини ябълков пай
формичките, а с другата направете "капачета" за пайовете. Напълнените формички се запичат леко на 200 C, после се пълнят с плънката, слагат се...
Бърз ябълков пай
Бърз ябълков пай
2
останалата изсипваме в предварително намаслена и напрашнена форма (ако е с падащо дъно, ваденето става по лесно). Настъргваме ябълките и ги...
Шоколадов ябълков пай
Шоколадов ябълков пай
½ от сместа. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна около 15 минути. Извадете и отгоре наредете настъргани ябълки. Поръсете...
Невидим ябълков пай
Невидим ябълков пай
се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават от ябълките, не се забелязват, те сякаш изчезват някъде, а ...
Шведски ябълков пай
Шведски ябълков пай
Фурна - 180 градуса; Форма, намаслена с масло, около 24-25 см. Орехите са запичат на сух тиган, оставят се настрана. Ябълките се...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: