Чушка Бюрек на Фурна

Разгледай всички 52 авторски предложения относно чушка бюрек на фурна в Готвач.бг.
Мързеливи чушки бюрек с прясно мляко
Мързеливи чушки бюрек с прясно мляко
2
фурната на 200°C за около 30 мин -10 мин преди да е е готово ястието, чушките бюрек се изважда от фурната и се настъргва с кашкавал. ...
Мързеливи чушки бюрек с млечен сос
Мързеливи чушки бюрек с млечен сос
заради сиренето). Намазваме средна по размер тавичка с малко олио. Разполовяваме всяка чушка и подреждаме половината по дъното, така че то да...
Лесен и невероятно вкусен бюрек от печени чушки
Лесен и невероятно вкусен бюрек от печени чушки
до гладка смес. Залейте със сместа бюрека равномерно, отгоре нарежете останалото масло на кубчета и поставете тавата в загрятата фурна...
Калпазански чушки бюрек с кашкавал, сирене и яйца
Калпазански чушки бюрек с кашкавал, сирене и яйца
нарязани тънки колелца от зелената чушка, поръсете с чубрица и сложете да се пече до зачервяване. Извадете и поръсете с настърган кашкавал, ...
Вкусни чушки на фурна
Вкусни чушки на фурна
2
и разбъркайте. Поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и запечете до леко зачервяване отгоре....
Чушки на фурна
Чушки на фурна
Предварително се загрява фурната до 180 градуса. Намазва се с растително масло тава за печене. След като се изчистят от семенната част и се...
Печени чушки във фурна
Печени чушки във фурна
6
мен 275°С). Подреждаме измитите и подсушени чушки върху фолиото в загрятата фурна. След като се изпекат от едната страна, отваряме ...
Панирани чушки на фурна
Панирани чушки на фурна
1
олио. Сложете панираните чушки да се изпекат в умерена фурна до апетитен загар....
Пиперки бюрек
Пиперки бюрек
Почистете, махнете семките, измийте и изпечете чушките. Задушете ги във фолио, след това обелете под течаща вода. Направете плънка като...
Сарма бюрек
Сарма бюрек
Яйцето се разбива с една-две щипки сол. Листата точени кори се разделят на 8 или 10 парчета. Разпределят се по 3 парчета. Първо, намазват...
Цигара бюрек
Цигара бюрек
2
От водата, солта и брашно омесваме меко тесто. От тестото точим тънка кора и я нарязваме на ленти (показано е на снимката). Смесваме яйцето и...
Алжирски бюрек
Алжирски бюрек
1
Загрейте олиото в голям тиган. Добавете нарязания на силно лук и задушете до омекване. Добавете каймата, сол, черен пипер, кимион и гответе до...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: