Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки джолан с ориз и спанакПочистете от излишни ципички джоланите и направете на всеки по 1-2 напречни прореза по месото, за да поема по-добре вкусовете, а и да се сготви по...
Агнешки джолан с ориз, булгур и спанак
Добавете вода в съотношение 1:6 /ориз и булгур: вода/ и сложете най-отгоре агнешки джолани....
Задушен Агнешки Джолан
Слага се в силно загрята фурна, докато агнешко се задуши и придобие загар и от двете страни.
Задушеният Агнешки Джолан е готов....
Печен агнешки джолан
Сервираме по един джолан с гарнитура варен ориз.
Печеният агнешки джолан е много вкусен....
Агнешки Джолани с Гъби и Зелен Лук
Измийте добре месото. В тенджера под налягане сложете 2 с.л олио и го запечатайте от двете страни. Налейте вода, колкото да покрие, сложете сол, затворете...
Агнешки Джолан със зеленчуци в гювеч
Измиваме джоланчетата и ги подсушаваме (може да се разсекат на две части, но тогава от едната страна няма да остане много месо, защото е по-тънка)...
Джолан в Мултикукър
Джолана го измиваме добре и на места правим разрези, в които поставяме белените скилидки чесън....
Джолан в пликВтриваме подправките в целия джолан и оставяме да поеме за няколко часа.
Загрейте фурната на 180 градуса....
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: