Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко със Зелен боб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко със Зелен боб

Агнешко със Зелен боб

Открий всички 24 кулинарни идеи относно агнешко със зелен боб в Gotvach.bg.
Зелен боб с агнешкоЗелен боб с агнешкоИзмиваме и нарязваме зеления боб, чушките - на кръгчета, а доматите - на парчета. Лукът нарязваме на кубчета и запържваме....
Зелен боб яхния с агнешкоЗелен боб яхния с агнешко
Зеленият боб яхния с агнешко е много вкусен....
Агнешко със зелен боб и оризАгнешко със зелен боб и ориз
Агнешкото с черен боб и ориз е много вкусно....
Агнешко със зелен боб на фурнаАгнешко със зелен боб на фурна
След като това време изтече, ароматното печено агнешко се вади от фурната, отвива се фолиото и се махат стръковете зелен лук и джоджен....
Агнешко с картофи и зелен боб на фурнаАгнешко с картофи и зелен боб на фурна
Агнешкото с картофи и зелен боб на фурна е много вкусно....
Агнешко със зелен боб и картофи в йенско стъклоАгнешко със зелен боб и картофи в йенско стъкло
Агнешкото със зелен боб и картофи в йенско стъкло е много вкусно....
Задушен зелен бобЗадушен зелен боб
Консумирайте задушения зелен боб с картофено пюре или ориз. Може да поднесете и като гарнитура към месо....
Зелен боб туршияЗелен боб туршия
1
Почистете боба и го смесете с всички останали продукти. Варете до омекване на боба. Когато изстине го подредете в буркани, като между боба слагате...
Пържен зелен бобПържен зелен боб
Нарязвам на ситно лука и моркова. В тиган слагам да се сгорещи олио и запържвам първо леко лука, след няколко минути и моркова. Измивам леко замразения...
Паниран зелен бобПаниран зелен боб
2
Бобът се почиства и слага да се вари в подсолена вода. Когато е готов, се изцежда и оставя да изстине. Брашното се смесва с малко сол и в него...
Зелен боб плакияЗелен боб плакия
1
" - "Защото са зелени, сине". Бобът се почиства от дръжките и връхчетата и се нарязва на хапки. Лукът и морковите се нарязват и се запържват....
Печен зелен бобПечен зелен боб
1
Почистете фасула, като изрежете краищата и го измиете добре. Бланширайте го в кипяща подсолена вода за 10 минути, след което го отцедете и го изплакнете...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 9
56
43
30
20
10
Дай твоята оценка: