Gotvach.bg»Избрани Колекции»Виенски Щрудел с Ябълки от Звездев
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски Щрудел с Ябълки от Звездев

Виенски Щрудел с Ябълки от Звездев

Прегледай всички 12 подбрани съвети за виенски щрудел с ябълки от звездев в Gotvach.bg.
Класически виенски щруделКласически виенски щруделКласическият виенски щрудел е готов....
Виенски ябълков щруделВиенски ябълков щрудел
Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така. Нарежете го на парчета, докато е още топъл....
Виенски щрудел с орехи и канелаВиенски щрудел с орехи и канела
Печем виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса. Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно....
Щрудел с ябълкиЩрудел с ябълки
8
Настъргваме и изстискваме ябълките. Слагаме в купа и омесваме с галетата. Всяка кора ръсим в средата с ябълките и гриса....
Виенски ябълков щрудел с лимонов ароматВиенски ябълков щрудел с лимонов аромат
Поръсете готовия виенски ябълков щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....
Гръцки щрудел с ябълкиГръцки щрудел с ябълки
1
По желание, ако ябълките са по-кисели и обичате сладичко като мен, поръсете с пудра захар. Добър апетит с моя гръцки щрудел с ябълки!...
Бутер щрудел с ябълкиБутер щрудел с ябълки
Изпечете щрудела в загрята фурна на 200 градуса до златисто. По време на печенето поръсете повърхността с кафява захар....
Нежен щрудел с ябълкиНежен щрудел с ябълки
Накрая ги намазвам ябълковия щрудел с малко масло отгоре. Печем нежния щрудел с ябълки на 180 градуса за около 25-30....
Консервирани ябълки за щруделКонсервирани ябълки за щрудел
4
Обелваме и настъргваме ябълките. Омесват се на сухо със захар и канела и се стерилизират за около 5 минути....
Вкусен щрудел с ябълкиВкусен щрудел с ябълки
Щом сте готови, отгоре намаслете щрудела и го печете в предварително загрята фурна до готовност....
Щрудел с мандарини и ябълкиЩрудел с мандарини и ябълки
1
Печем щрудела в предварително загрята фурна на 180°С до златисто. Да Ви е сладко!...
Щрудел с круши и ябълкиЩрудел с круши и ябълки
От нея трябва да ни остане малко, за да поръсим най-отгоре щрудела. Разгъваме корите на масата. Размекваме маслото до леко течно състояние....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: