Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Нектар от Праскови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Нектар от Праскови

Домашен Нектар от Праскови

Открий всички 12 подбрани съвети за домашен нектар от праскови в Gotvach.bg.
Нектар от прасковиНектар от прасковиИзмийте прасковите, почистете им костилките и ги смелете на пюре с мелачка, блендер, кухненски робот. По желание може да прецедите плодовото пюре...
Ретро нектар от мариновани прасковиРетро нектар от мариновани праскови
Същия нектар можете да приготвите от кайсии, сини сливи и сварена тиква....
Айс нектар от праскови с ментаАйс нектар от праскови с мента
Айс нектарът от праскови с мента е готов....
Нектар от праскови за зимата с лимонНектар от праскови за зимата с лимон
Този Нектар от праскови за зимата с лимон ще ви осигури доза плодова свежест по всяко време....
Домашен плодов нектарДомашен плодов нектар
Плодовете се обелват и нарязват на парченца. С лимона трябва да се внимава особено, за да не остават бели части от кората или семки. Слагат се...
Домашен Нектар от ВишниДомашен Нектар от Вишни
Може да направите нектара на два пъти, ако нямате толкова голям съд, за да побере наведнъж 10-те кг вишни. Измийте добре плодовете със студена...
Домашен нектар от афъзкиДомашен нектар от афъзки
Готовия нектар от афъзки охладете и налейте в чисти бутилки....
Свеж нектар от праскови и кайсии за 10 минутиСвеж нектар от праскови и кайсии за 10 минути
2
Свежият нектар от праскови и кайсии за 10 минути е готов....
Как да си направим домашен нектарКак да си направим домашен нектар
Надали има човек, който да не си спомня ароматния и сладък вкус на истинските нектари, които са ни приготвяли нашите майки и баби. Това, което...
Домашен нектар от манго, ягоди и бананДомашен нектар от манго, ягоди и банан
Налейте домашния нектар в чашки и сервирайте с лед....
ПрасковиПраскови
В Китай, от където произлизат, прасковите имат мистично значение и вещаят късмет, закрила и богатство. Първоначално те са отглеждани в Северен Китай...
Нектар от джанкиНектар от джанки
1
Заливаме измитите джанки с горещата вода и ги варим докато се напукат. Претриваме ги през гевгир и отделяме костилките. Получената смес загряваме...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
51
45
30
20
10
Дай твоята оценка: