Gotvach.bg»Избрани Колекции»Застройка за Супа с Жълтък
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Застройка за Супа с Жълтък

Застройка за Супа с Жълтък

Прегледай всички 12 избрани предложения за застройка за супа с жълтък в Gotvach.bg.
Как се прави застройка за супаКак се прави застройка за супаЗастройка от жълтък и кисело мляко – тя не се вари. Смесва се с малко количество от бульончето и бавно се изсипва в супата....
Свинска супа без застройкаСвинска супа без застройка
Отнемаме от котлона супата със свинско и прибавяме нарязания на ситно пресен магданоз. Поднасяме нашата свинска супа без застройка топла....
Супа топчета със застройкаСупа топчета със застройка
1
При сервиране поръсваме супата топчета с наситнен магданоз. Супата топчета със застройка е готова....
Агнешка супа със застройкаАгнешка супа със застройка
1
Поднасяме агнешка супа със застройка, докато е още топла....
Пилешка супа без застройкаПилешка супа без застройка
4
Сервирайте пилешката супа поръсена с пресен магданоз....
Супа Здраве (без застройка)Супа Здраве (без застройка)
От киселите сливи супата става приятно кисела....
Пилешка супа със застройкаПилешка супа със застройка
8
След това изсипвате застройката по същият начин в пилешката супа, като гледате да е на тънка струя и да бъркате постоянно, докато изсипвате, за да...
Телешка супа със застройкаТелешка супа със застройка
Правим застройка от разбитото яйце и киселото мляко. Добавяме я с постоянно бъркане като внимаваме да не се пресече....
Агнешка супа без застройкаАгнешка супа без застройка
При сервиране агнешка супа без застройка се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Постна супа без застройкаПостна супа без застройка
Готви се, докато омекне 7-8 минути, и сервираме топлата зеленчукова супа с лъжица лимонов сок! Постната супа без застройка е готова....
Лападена супа със застройкаЛападена супа със застройка
Лападената супа със застройка е готова....
Празена супа със застройкаПразена супа със застройка
Празената супа със застройка е много вкусна....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
44
31
22
10
Дай твоята оценка: