Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Разпознаваме Гъбите
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Разпознаваме Гъбите

Как да Разпознаваме Гъбите

Открий всички 12 избрани предложения за как да разпознаваме гъбите в Gotvach.bg.
Как да разпознаваме отровните гъбиКак да разпознаваме отровните гъбиПонякога и двете гъби могат да споделят общ подземен мицел, затова избягвайте да берете печурки в близост до зелени мухоморки или до откъснати гъби...
Кои гъби са ядливи и как да ги разпознавамеКои гъби са ядливи и как да ги разпознаваме
3
Шийтаке гъби. Тези гъби са известни също и като черни горски гъби или златни дъбови гъби....
Как да разпознаваме истинското маслоКак да разпознаваме истинското масло
3
Експертите казват, че има 2 основни показателя, по които да разпознаваме фалшивото масло....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да разпознаваме истинския екстра върджин зехтин?Как да разпознаваме истинския екстра върджин зехтин?
Окачествяван като "течно злато" от Средиземноморието, зехтинът крие много тайни. Смята се за една от суперхраните, които помагат на организма ни...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
Да съхраним гъбите за зиматаДа съхраним гъбите за зимата
Консервиране на гъби Консервирането на гъбите ще им придаде много голяма трайност....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: