Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Луканка и Филе Елена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Луканка и Филе Елена

Как се Прави Луканка и Филе Елена

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно как се прави луканка и филе елена в Gotvach.bg.
Домашно Филе Елена с кимионДомашно Филе Елена с кимионДомашното Филе Елена с кимион е много добро мезе!...
Филе Елена от свински вратФиле Елена от свински врат
3
Разтваряме едрата сол във водата. Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа. След като пренощува месото в саламурата, го...
Филе ЕленаФиле Елена
9
След около 3 седмици вашето филе Елена е готово. Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
Панагюрска луканка и филе Елена са защитени продуктиПанагюрска луканка и филе Елена са защитени продукти
Това са панагюрската луканка и любимото на мнозина филе Елена....
Разкошно Филе ЕленаРазкошно Филе Елена
Разкошното Филе Елена е готово....
Домашно филе ЕленаДомашно филе Елена
11
Домашното филе Елена е готово....
Фалшиво филе ЕленаФалшиво филе Елена
1
Сега ще изчакам 10 дни и ще споделя резултата от фалшивото филе Елена....
Панагюрската луканка и филе Елена се правят от вносно месоПанагюрската луканка и филе Елена се правят от вносно месо
Оказва се, че типичните български деликатеси като панагюрската луканка и филе Елена, които преди време бяха защитени от Европейската комисия, се...
Яйца с филе Елена по рецепта на ЗвездевЯйца с филе Елена по рецепта на Звездев
Във всяка от формите, които са намазани, се слагат филийки от филе Елена на дъното и по стените, за да се оформи купичка....
Свинско Елена на фурнаСвинско Елена на фурна
Нарязваме свинското на късчета и го запържваме леко в тиган. След като сме го запържили до порозовяване, го прехвърляме в тава и му добавяме брашното...
Пълнени гъбки с филе ЕленаПълнени гъбки с филе Елена
Нарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите. Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Бързо и лесно Филе ЕленаБързо и лесно Филе Елена
1
Филето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: