Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Печен Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен джолан на фурнаПетнадесет минути преди да е готово, се пече без фолио.
При сервиране се внимава, защото печен джолан на фурна може да се разпадне от кокала....
Печен джолан с хрупкава кожичка
Фолиото се маха и свинското се пече още 20 минути, за да се образува хрупкава коричка.
Печеният джолан с хрупкава кожичка е готов....
Бавно печен джолан в глинен съд
Заливате с червеното вино, добавяте 100 мл вода и печете на 100 градуса за 8 часа.
Поднасяте печения свински джолан със салата....
Мераклийски печен джоланОставете месото в хладилника за 3 часа да се маринова, извадете и преместете джолана в тава....
6
Печен свински джолан с подправки
Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки....
Печен джолан на фурна в ресторантски стил
Да ви е вкусно с моя страхотен печен джолан на фурна в ресторантски стил....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: