Gotvach.bg»Избрани Колекции»Карфиол за Зимата
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Карфиол за Зимата

Карфиол за Зимата

Открий всички 12 подбрани съвети за карфиол за зимата в Gotvach.bg.
Салата за зимата в бурканиСалата за зимата в бурканиСалатата за зимата в буркани е готова....
Туршия за зимата в бидонТуршия за зимата в бидон
1
Надупчете камбите с игла, накъсайте карфиола и нарежете по-едро зелето, зелените домати, морковите (може и цели)....
Доматен сок за зимата в бурканиДоматен сок за зимата в буркани
След това изваждаме и обръщаме доматения сок за зимата в буркани с капачките надолу до охлаждане....
Салата за зимата по ломскиСалата за зимата по ломски
В кипналата марината, която сте приготвили от водата, олиото, оцета, солта и захарта, попарете нарязаните на парчета чушки. Извадете попарените...
Нектар от праскови за зимата с лимонНектар от праскови за зимата с лимон
Този Нектар от праскови за зимата с лимон ще ви осигури доза плодова свежест по всяко време....
Туршия за зимата в 3-литров бурканТуршия за зимата в 3-литров буркан
Туршията за зимата е готова за консумация веднага. Туршията за зимата в 3-литров буркан е готова....
Салата от зеле за зимата в бурканиСалата от зеле за зимата в буркани
2
Консумирайте салата от зеле за зимата след няколко седмици....
Салата 100 чушки за зимата от старата книгаСалата 100 чушки за зимата от старата книга
Чушките се измиват, изтърбушват и изпичат, като се слагат в тенджера с капак или в найлонова торбичка, за да се задушат. След като изстинат, се...
КарфиолКарфиол
5
С карфиол можете да си приготвите рецепти с карфиол като: пълнен карфиол, пържен карфиол, супа с карфиол, пюре от карфиол, карфиолена запеканка,...
Салата за зиматаСалата за зимата
Чушките и патладжаните се пекат и се обелват. След това се нарязват или накъсват на тънки ивици. Чесънът и магданозът се режат на едро. Слагат...
Плодове за зиматаПлодове за зимата
Плодовете за зимата са готови....
Моркови за зиматаМоркови за зимата
1
Използвайте морковите за зимата след 2 седмици....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: