Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическа Млечна Баница

Класическа Млечна Баница

Разгледай всички 36 авторски предложения за класическа млечна баница в Gotvach.bg.
Сладка млечна баница с юфкаСладка млечна баница с юфкаЗа тази млечна баница юфката заедно с маслото слагаме в тава и запичаме да златисто, като от време на време разбъркваме....
Млечна баница с карамелен сиропМлечна баница с карамелен сироп
Варим 3-4 минути и с горещия сироп заливаме вкусната млечна баница. Оставяме да поеме сиропа. Сервираме в чиния....
Млечна баница с много кремМлечна баница с много крем
Изпечете апетитната баница за 40 мин. на 200 градуса. След като млечната баница с много крем изстине, нарежете и поднесете....
Класическа млечна баница с яйцаКласическа млечна баница с яйца
1
Печете баницата на умерена фурна до сгъстяване на заливката. Поднесете баницата топла, нарязана на квадратни парчета....
Млечна баница от стар козунакМлечна баница от стар козунак
Млечната баница от стар козунак е много вкусна и лесна....
Солена млечна баница по турскиСолена млечна баница по турски
Печете баницата до готовност. Солената млечна баница по турски е много вкусна....
Солена млечна баница на розичкиСолена млечна баница на розички
Поставяме наредената млечна баница в загрята фурна на 200 °C и печем до готовност....
Млечна баница от моята кухняМлечна баница от моята кухня
Млечната баница от моята кухня е чудна!...
Сладка млечна баница на розичкиСладка млечна баница на розички
Сладката млечна баница на розички поръсете с пудра захар и череши или друг плод....
Разрошена млечна баницаРазрошена млечна баница
С получената смес заливаме разрошената млечна баница и я слагаме да се пече до златисто....
Хрупкава млечна баницаХрупкава млечна баница
Печем баницата на предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Хрупкавата млечна баница е много вкусна....
Сочна млечна баницаСочна млечна баница
Сладката млечна баница се пече на 180 градуса за 20-25 минути. Сладката баница се поръсва с пудра захар....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
42
34
20
10
Дай твоята оценка: