Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крем Карамел без Шупли
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крем Карамел без Шупли

Крем Карамел без Шупли

Прегледай всички 24 избрани предложения относно крем карамел без шупли в Gotvach.bg.
Крем карамел без шуплиКрем карамел без шуплиРазделяме карамел в 10 чашки, слагаме сместа и слагаме да се пече крем карамела на водна баня за около 2 часа....
Моят сполучлив крем карамел без шуплиМоят сполучлив крем карамел без шупли
Тайната на сполучливия крем карамел е че водата не трябва да завира. Изключете фурната и оставете крем карамела вътре....
Крем карамел без млякоКрем карамел без мляко
В чашки за крем карамел наливаме сместа и покриваме с фолио....
Крем карамел без захарКрем карамел без захар
3
Важно е водата във водната баня да не кипи, защото става на шупли. Ето и още вкусна рецепта за крем Карамел....
Крем карамел с хрупкав карамелКрем карамел с хрупкав карамел
Ако ви е силна, я намалете още, за да не завира водата - трябва да не се образуват шупли....
Крем карамел с декорация от карамелКрем карамел с декорация от карамел
Крем карамелът с декорация от карамел е готов....
Домашен крем карамелДомашен крем карамел
2
Охладете крем карамела, преди поднасяне. * Хубави и качествени купички за крем карамел можете да си вземете от посочения линк....
Мексикански крем карамелМексикански крем карамел
3
Успоредно с това загрейте в микровълновата 6 малки форми за крем карамел....
Крем карамел ВанилияКрем карамел Ванилия
3
Пече се във фурна без вентилатор на 180 градуса, докато кремът се втвърди. Добър апетит! Ето и класическата рецепта за крем карамел....
Мъжки крем карамелМъжки крем карамел
3
Ето ви и класическата рецепта за крем карамел....
Желиран крем карамелЖелиран крем карамел
2
След като се стегнат, поднесете желирания крем карамел обърнат в чинийка....
Портокалов крем карамелПортокалов крем карамел
Пече се на 150 °C, докато стегне сместа както обикновения крем карамел. Охлажда се и се сервира обърнат портокалов крем карамел....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: