Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кулинарни Съвети Бланширане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да бланшираме оризКогато водата ври най-силно, е най-подходящият момент за бланширане....
Как да бланшираме спанак?Добре е да се спомене, че ако искате на момента да си хапнете от този полезен зеленчук, изобщо няма за какво да го бланширате....
1
Основни правила за бланширане на зеленчуциВ текста ще откриете важна информация за процесите на бланширане на зеленчуците, преди да се замразят....
1
Кои са златните техники за идеално бланширане
Прочети още как се бланшира спанак и как да бланшираме картофи....
Как да бланшираме грах?
С бланширан грах можете да си приготвите грах яхния, постен грах или телешко с грах....
Как да бланшираме броколи?
Ако искате да си приготвите броколи, задължително трябва да ги бланширате предварително....
Как се бланшират моркови?
Самото бланширане произлиза от Франция и в буквален превод значи обливане с вряла вода....
Как се бланшират тиквички?
С така приготвените бланширани тиквички може да приготвите крокети от тиквички или пък мусака с тиквички - изборът е ваш....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: