Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни и Вкусни Курабии

Лесни и Вкусни Курабии

Прегледай всички 36 кулинарни идеи за лесни и вкусни курабии в Gotvach.bg.
Бързи курабииБързи курабииПресейте брашното с бакпулвера, направете кладенче и сипете разбитото яйце, киселото мляко със содата, разтворена в него, мекото масло и захарта....
Сусамени курабииСусамени курабии
1
Замесваме с посочените продукти тесто, което оставяме 30 минути в хладилника. Оформяме топки, овалваме в сусам, печем в предварително загрята...
Войнишки курабииВойнишки курабии
3
Шупваме си амонячната сода в киселото мляко. Разбиваме яйцата със захарта. Добавям олиото, бакпулвера с малко брашно. Постепенно слагаме брашно в...
Курабии КавалаКурабии Кавала
Смиламе бадемите на едро и заедно с 1 чаша брашно ги поставяме в тефлонов тиган и леко ги запържваме (около 5-6 минути). В една купа слагаме маслото...
Факир курабииФакир курабии
2
1 пакет масло се разтопява с 1 ч. ч. олио. Добавя се захарта и се разбърква, докато се разтопи. Накрая се добавя и брашното. Тестото трябва да...
Казанлъшки курабииКазанлъшки курабии
Разточете ги на по-дебелички кори и изрежете от тях гевречета или курабии с различни форми....
Шоколадови курабииШоколадови курабии
2
Шоколадовите курабии са чудни....
Селски курабииСелски курабии
1
., оформят се формите на курабийките. Отгоре се намазват с жълтък и се поръсват с захар. Добър Апетит!...
Пишмание курабииПишмание курабии
Фурна - 170 градуса; Плоска тава, покрита с хартия за печене. В купата на миксера или ръчен такъв се поставя маслото и захарта, разбиват се. С...
Гръцки курабииГръцки курабии
В купа поставяме размекнатата мас. Маста не трябва да е течна, нито твърда, защото течната поема повече брашно. Прибавяме пудрата захар, ванилията...
Бабините курабииБабините курабии
6
Изключително лесна рецепта, а резултатът е ароматна кухня от вкусните ретро курабийки на баба. Вкус от детството....
Курабии МамулКурабии Мамул
Вече охладените курабии Мамул поръсете с пудра захар....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: