Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Леща Плакия

Леща Плакия

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за леща плакия в Gotvach.bg.
Леща плакия по македонскиЛеща плакия по македонскиРазбъркваме всичко добре и го прибавяме към лещата....
Плакия от лещаПлакия от леща
Поднесете лещата плакия с лъжица цедено кисело мляко по желание, поръсена с накълцан магданоз....
Домашна плакия от лещаДомашна плакия от леща
1
След като лещата заври, прибавяме олиото и солта. Варим до омекване на лещата. Прибавяме чубрицата и изсипваме в тава....
Леща плакияЛеща плакия
Поставете измитата и почистена леща в тенджера с студена вода. Поставете тенджерата на котлона и 3 минути след като заври, премахнете....
Шаран плакия с празШаран плакия с праз
Заливаме ги с горната смес и печем плакията във фурна около 30 минути на 180 градуса. Шаранът плакия с праз е готов....
Скумрия плакия с пащърнакСкумрия плакия с пащърнак
Може да се поднесе скумрията плакия както топла, така и студена. Източник: Снежина Янакиева от Кулинарна мрежа...
Скумрия плакия с маслиниСкумрия плакия с маслини
Срвирайте плакията с резенчета лимон. Да ви е сладко!...
Риба плакия с виноРиба плакия с вино
Добре почистената риба се нарязва на порции и се натрива със сол и черен пипер. След това се овалва в брашно и се подрежда в предварително намазнена...
Плакия с млада баклаПлакия с млада бакла
Когато е напълно готова плакията, изключете котлона и поръсете с 2 с.л. ситно накълцан пресен копър. Плакията с млада бакла е готова....
Скумрия плакия с оризСкумрия плакия с ориз
Почистената риба нарязваме на порции, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Нарязания на филийки лук задушаваме в олиото заедно с 3 настъргани домата...
Риба плакия с доматиРиба плакия с домати
2
Почистете скумрията и я нарежете. Поставете парчетата в намазнена тава. Накълцайте целината и лука и ги задушете в останалата мазнина. Когато...
Плакия по градинарскиПлакия по градинарски
Преди да поднесете плакията по градинарски, нарежете останалия магданоз и поръсете. Добър апетит!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка: