Gotvach.bg»Избрани Колекции»Опушване на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Опушване на пиле в домашни условия
В нея ще изтича сокът на пилето при опушването му, за да не капе на стърготините.
4....
Съвети при опушване на риба у дома
Ето какъв е методът на опушване на риба в домашни условия:
- Опушването на рибата трябва да става на открито....
Гъше месо
Гъшето месо се добива от птици, наречени гъски (Anser). Гъските са род едри пернати, които са разпространени в Европа, Азия, Африка, Северна Америка...
Биволско месо
Биволското месо се добива от едри бозайници, наречени биволи. Към този род се причисляват множество видове, някои от които вече са изчезнали. Също...
Еленско МесоЕленското месо е дълбоко ценено, невероятно вкусно и хранително месо, което е или от диви елени, или от домашно отглеждани. Докато вкусът на месото...
1
Пуешко Месо
Вероятно няма друга храна, която винаги да ражда в съзнанието ни образа на празник, семейство и приятели, като пуйката. Зимата е сезонът, в който...
Агнешко Месо
Агнешкото месо се използва по цял свят за безброй невероятни рецепти за печено агнешко, агнешки ребърца, пълнено агне и т.н. Когато то е етикирано...
Говеждо месо
Говеждото месо е известно като храна още от незапомнени времена. Римляните, германците и картагенците са отглеждали рогат добитък и са го използвали...
Глазиране на месо
Глазирането е повърхностен, краткотраен процес на предаване на топлина, при който трябва да се има предвид цялата повърхност на продукта.
За да...
Месо от акула
Месо с вкус на опасен морски хищник – това е месото от акула. Несъмнено вкусът на месото от акула може да не допадне на мнозина, но определено си...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: