Gotvach.bg»Избрани Колекции»Оригинален Пататник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оригинален Пататник

Оригинален Пататник

Разгледай всички 22 авторски предложения относно оригинален пататник в Gotvach.bg.
Чепеларски ПататникЧепеларски ПататникСлед като го извадим топъл от фурната, намазваме родопския пататник по желание с краве масло....
Постен пататникПостен пататник
Сервирайте пататника топъл със зелена салата или кисело мляко....
Старовремски ПататникСтаровремски Пататник
Изсипваме готовата смес за лесния пататник. Печем пататника в тава на 200 °C за 20 минути (предварително загрята)....
Пърленки ПататникПърленки Пататник
Когато пърленката пататник се запече отдолу, обърнете и от другата страна и пак захлупете с капака. И така правите всички пърленки пататник....
Момчиловски ПататникМомчиловски Пататник
Пататникът е лесно и икономично ястие, което в повечето случаи е на тиган, но ето и бърза рецепта за пататник на фурна в 3 стъпки: 1....
Бърз пататникБърз пататник
Бързият пататник може да се пече и на фурна. Поднасяме с гарнитура по избор....
Златоградски пататникЗлатоградски пататник
Сложете тавата с пататник и печете около 30 мин. или до зачервяване. Обърнете върху плосък капак (без ръб) този златоградски пататник....
Кърджалийски пататникКърджалийски пататник
1
Бележка: Снимките, които качвам с рецептата, са на кърджалийски пататник, приготвен в голяма тава и изпечен в печка Пауталия :) В Родопите пататниците...
Вит пататникВит пататник
Бърза алтернативна на класическия пататник – за заети домакини. Картофите се настъргват сурови в голяма купа....
Лесен пататникЛесен пататник
4
Пататникът не трябва да бъде много дебел, за да може да се изпече добре....
Торта ПататникТорта Пататник
Бутчетата се сваряват и се обезкостяват. Отделяме си само месото, кожата я махаме. Картофите се обелват, нарязват се на много малки парчета, за...
Родопски пататникРодопски пататник
1
Намажете готовия пататник обилно с масло и го охладете леко, преди да поднесете....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: