Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле Жулиен със Сметана

Пиле Жулиен със Сметана

Прегледай всички 27 авторски предложения относно пиле жулиен със сметана в Gotvach.bg.
Енчилади с пиле и заквасена сметанаЕнчилади с пиле и заквасена сметанаПоднесете топлите енчилади с пиле с лъжица заквасена сметана и свежи листа от маруля. Истински разкош!...
Картофени гнезда с пиле и сметанаКартофени гнезда с пиле и сметана
Картофените гнезда с пиле и сметана са много вкусни....
Пълнен хляб с пиле и сметанаПълнен хляб с пиле и сметана
Смесвам миксовете със сметаната, киселото мляко и втората майонеза. Приготвям ги и заливам месото и гъбите....
Нежна запеканка от пиле и сметанаНежна запеканка от пиле и сметана
Яйцата се разбиват със сметаната и с тях се залива месото. Доматът се реже на кръгчета и се слага върху запеканката....
Панирано пилешко с ориз и сметанаПанирано пилешко с ориз и сметана
Добавяме топка от сварения ориз и заливаме с приготвената готварска сметана....
Пилешко с картофи, гъби и сметанаПилешко с картофи, гъби и сметана
2
Пече се на 200 градуса 10-15 минути, след това се добавят сметаната и бульона и се оставя още 10 минути във фурната....
Пилешко с топено сирене и сметанаПилешко с топено сирене и сметана
2
В огнеупорен стъклен съд с капак се поставят месото, сиренето, нарязано на филийки, сметаната и останалият черен пипер....
Пилешко с броколи, сметана и празПилешко с броколи, сметана и праз
Пилешкото с броколи, сметана и праз е готово....
Макарони на фурна с пилешко и сметанаМакарони на фурна с пилешко и сметана
Тези макарони на фурна с пилешко и сметана се топят в устата!...
Свинско жулиенСвинско жулиен
Нарежете свинското месото и киселите краставичките на жулиени, пушенето месо на кубчета, а гъбите на полумесеци....
Гъбен жулиенГъбен жулиен
Накълцайте лука на ситно, а гъбите на жулиени. Запържете лука до златисто в предварително загрята мазнина....
Свински жулиенСвински жулиен
2
Нарежете месото на тънки жулиени с размери 7-8 см дължина и 2 см ширина....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
54
44
31
21
10
Дай твоята оценка: