Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле Фрикасе с Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле Фрикасе с Гъби

Пиле Фрикасе с Гъби

Открий всички 12 избрани предложения относно пиле фрикасе с гъби в Gotvach.bg.
Пиле фрикасе с гъби и сметанаПиле фрикасе с гъби и сметанаЗа по-добър вкус по желание може да се добави малко сок от лимон към пилето фрикасе с гъби и сметана....
Пиле фрикасе с гъби в маслоПиле фрикасе с гъби в масло
Украсявам порциите пиле фрикасе с гъби в масло с магданоз....
Пиле фрикасе с гъбиПиле фрикасе с гъби
3
Загрейте маслото в друг съд и сложете гъбите да се запържват, предварително почистени и нарязани на филии....
Пиле фрикасеПиле фрикасе
103
Макар думата фрикасе да е френска, пилето фрикасе е заело почетно място в местната трапеза и е задължително ястие за всеки дом....
Чесново пиле фрикасеЧесново пиле фрикасе
Сервирайте вкусното чесновото пиле фрикасе топло, като поръсите със ситно накълцан пресен чесън. Добър апетит!...
Неустоимо пиле фрикасеНеустоимо пиле фрикасе
6
Поръсваме фрикасето със ситно нарязан магданоз. Неустоимото пиле фрикасе е готово....
Домашно пиле фрикасеДомашно пиле фрикасе
3
Преди да сервирате Домашното пиле фрикасе, поръсете с магданоз. Много вкусно фрикасе!...
Бабиното пиле фрикасеБабиното пиле фрикасе
2
Тук можете да намерите и една доказана рецепта за пиле фрикасе....
Лесно Пиле фрикасеЛесно Пиле фрикасе
1
Обелете и нарежете на парчета ябълките, и ги прибавете заедно с гъбите. Печете още 10 мин. Накрая прибавете сметаната....
Тракийско пиле фрикасеТракийско пиле фрикасе
В дълбок тиган разтопете маслото, в което се запържват гъбите и брашното до получаването на хубав златист цвят....
Мързеливо пиле фрикасеМързеливо пиле фрикасе
При сервиране на фрикасето може да поръсим с пресен или сух магданоз по желание. Аз използвах сух....
Пиле фрикасе ИринаПиле фрикасе Ирина
Пилешкото месо се вари в подсолена вода. След това се отцежда месото от бульона в отделна купа. След това в друга тенджера се добавя олиото и брашното...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: