Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Манастирски

Пиле по Манастирски

Прегледай всички 12 авторски предложения за пиле по манастирски в Gotvach.bg.
Леща по манастирски с гъбиЛеща по манастирски с гъбиЛукът и чесънът се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на едро. В сгорещеното олио се запържват лукът, чесънът и гъбите. Прибавя се и лещата....
Вкусно Пиле по МанастирскиВкусно Пиле по Манастирски
Вкусното Пиле по Манастирски е готово. Добър апетит!...
Боб по манастирски за бързащи хораБоб по манастирски за бързащи хора
В тази рецепта боб чорба по манастирски изобилства зеленчуците....
Гълъби по манастирскиГълъби по манастирски
По желание поднасяме ястието, аранжирано със зеленийки. Гълъбите по манастирски са готови....
Гъби по МанастирскиГъби по Манастирски
Гъбите по Манастирски са много вкусни!...
Яхния по манастирскиЯхния по манастирски
1
Яхнията по манастирски е много вкусна....
Леща по манастирскиЛеща по манастирски
1
Лещата по манастирски е готова....
Имамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирски
Имамбаялдъ по манастирски се пече в силна фурна, докато остане на мазнина....
Паприкаш по манастирскиПаприкаш по манастирски
1
Изпичате пиперките, обелвате ги, почиствате ги от дръжките и семената и ги нарязвате на парченца. Стривате чесъна с малко сол, прибавяте оцета, виното...
Джолан по манастирскиДжолан по манастирски
1
Залейте джолана с подсолена вода. Добавете дафиновия лист и бахара и варете до пълна готовност. Отцедете месото, обезкостете го и го нарежете на дребни...
Кюфтенца по манастирскиКюфтенца по манастирски
Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....
Боб по манастирскиБоб по манастирски
6
В тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: