Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Шведски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Шведски

Пиле по Шведски

Разгледай всички 12 авторски предложения за пиле по шведски в Gotvach.bg.
Пиле по шведскиПиле по шведскиПъхнете пилето по шведски да се пече в загряна на 180 градуса фурна за 1 час....
Ябълки по шведскиЯбълки по шведски
Ябълките се обелват, нарязват се на дебели филийки и се задушават с 1/2 ч.ч. вода и захар. Маслото, пудрата захар и жълтъците се разбиват на пяна...
Картофи по шведскиКартофи по шведски
1
Измийте картофите и ги обелете. Всеки картоф трябва да нарежете с подходящ нож на ветрило - на тънки резенчета на малко разстояние едно от друго,...
Леща по шведскиЛеща по шведски
Лукът, празът и пащърнакът се режат на дребно и се запържват в олиото докато омекнат. Лещата варите в бульона. След като вряла около 15 минути...
Шунка по шведскиШунка по шведски
Шунката се нарязва на едри парчета, кашкавалът се настъргва, почистените и измити картофи се нарязват на кубчета по 2 см....
Пуйка по шведскиПуйка по шведски
Намаслената и осолена пуйка се пълни с 3 ч. ч. трохи от стар хляб, 100г стафиди, черен пипер и 100 гр. орехи. Зашива се, завива се във фолио,...
Пиле по ловджийскиПиле по ловджийски
6
В същата мазнина в която е пържено пилето, сложете лука и чесъна, да се запържат за кратко, след което добавете чушките, гъбите и морковите....
Пиле по иранскиПиле по ирански
Изчистваме и измиваме пилето и го сваряваме....
Пиле по японскиПиле по японски
Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер....
Пиле по боянскиПиле по боянски
След като е сварено пилето, го обезкостяваме, а морковите нарязваме на колелца....
Пиле по баскиПиле по баски
Нарязваме пилето като махаме крилата, бутчетата и бялото месо, трябва да направим 6 парчета....
Пиле по кубинскиПиле по кубински
Пържим пилето в сгорещеното олио, добавяме наситнените лук и чушки, готвим 5 минути и прибавяме наситнените домати, оставяме ястието на среден огън...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
54
44
31
20
10
Дай твоята оценка: