Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешка Каша по Селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле каша по селски (североизточна България)
След завиране изключваме и добавяме сиренето и останалото краве масло към нашата пиле каша по селски....
Пилешка каша по врачански
Месото измиваме добре, поставяме го в тенджера, заливаме го с литър и триста грама студена вода.
Към водата добавяме и 1 ч.л сол. Оставяме така...
Пилешка кашаПрибавете късчетата пилешко и всички подправки на вкус.
Бъркайте непрекъснато на котлона за 10-тина минути, докато се получи гъста каша....
2
Ароматна пилешка кашаИзмиваме и поставяме в тенджера пилешкото месо да се вари. В тиган нарязваме лука на дребно, добавяме олиото и го запържваме, след което добавяме...
2
Бебешка пилешка каша
И така 3 дена може да ядем бебешка пилешка каша - само правим отделно кашата всеки ден. Смачкваме и задушаваме за 15 мин....
Икономична пилешка каша
Варим кашата на среден огън, докато се сгъсти, като разбъркваме от време на време.
Икономичната пилешка каша е готова....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: