Gotvach.bg»Избрани Колекции»Питка Хризантема
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Питка Хризантема за ЦветницаОмесва се хубаво еластично, средно твърдо тесто, от продуктите. Оставя се за половин час на топло, покрито с найлон. След това тестото се премесва...
Зеленчукова погача Хризантема за Цветница
Красива, пухкава и много вкусна зеленчукова погача Хризантема за Цветница!
Чудно Вкусно!...
Хризантеми с колбасПресявате си брашното, погасяте содата в киселото мляко и ги добавяте заедно със другите съставки при брашното и замесвате тестото.
Разделяте...
3
Постна содена питка (Божа погача)
В тази питка задължително присъства и паричка. Измийте я добре и увийте в алуминиево фолио....
Маслинова питка
За да не прегори, като се зачерви, може да се сложи алуминиево фолио върху малсиновата питка....
Питка Боженци
Пухкава, мека и невероятно ухаеща питка, без тъмни петна от содата.
Източник: Христина Колева. Питката Боженци е страхотно....
Питка Дар
Оставяме питката да втаса, мажем с яйце и печем на 180 градуса, 30-40 мин. Когато питката е готова, мажем с масло и покриваме с кърпа....
Самоковска питкаПечем самоковската питка в умерена фурна.
След като е готова ефектната питка, се намазва с малко вода, загъва се в кърпа, за да изстине....
2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка: