Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пролетна Зеленчукова Манджа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пролетна Зеленчукова Манджа

Пролетна Зеленчукова Манджа

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за пролетна зеленчукова манджа в Gotvach.bg.
Зеленчукова манджа с кюфтетаЗеленчукова манджа с кюфтетаСмесваме каймата с нарязания на ситно една глава лук, добавяме по половин лъжичка черен пипер, червен пипер и чубрица. Оставяме я настрана и нарязваме...
Зеленчукова манджа на фурнаЗеленчукова манджа на фурна
Оставяме вкусната манджа 10-15 минути и след това сервираме. Чудесна лека и вкусна зеленчукова манджа на фурна....
Пролетна Манджа с КоприваПролетна Манджа с Коприва
Пролетна Манджа с Коприва е готова....
Зеленчукова манджа с пуешки гърдиЗеленчукова манджа с пуешки гърди
Поднасяме зеленчукова манджа с пуешки гърди с поръсен пресен магданоз....
Зеленчукова манджа с тиквички и картофиЗеленчукова манджа с тиквички и картофи
Лукът, тиквичките и картофите се нарязват на средни парчета. Запържва се лукът до омекване добавят се доматите. След това се добавя подправките...
Зеленчукова манджа с цели пиперки и доматиЗеленчукова манджа с цели пиперки и домати
В тавичка поставяме чушките без да им отстраняваме семките. Включваме фурната и печем до готовност, като ги обръщаме от двете страни. След като...
Зеленчукова манджа с патладжан, пипер и гъбиЗеленчукова манджа с патладжан, пипер и гъби
Зеленчуковата манджа с патладжан, пипер и гъби е вкусна на пица....
Пролетна МанджаПролетна Манджа
1
Поръсете манджата с пресен магданоз! Пролетната Манджа е готова....
Лятна зеленчукова манджаЛятна зеленчукова манджа
Манджата ври, докато сосът се поизпари и зеленчуците останат на мазнина. Сервирайте гарнирано с магданоз....
Пролетна манджа с пресни картофи и пилешкоПролетна манджа с пресни картофи и пилешко
Гответе манджата в гореща фурна .Щом започнат да омекват картофите добавете нарязания на ситно девесил. Печете ястието до готовност....
Селска пролетна манджаСелска пролетна манджа
Селската пролетна манджа е готова....
Пролетна Тиквена МанджаПролетна Тиквена Манджа
Нагряваме маслото със зехтина. В тях се запържва лукът, добавя се и чесънът счукан и наситнен. Следват тиквичките и се оставят под капак посолени...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: