Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба Толстолоб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба Толстолоб

Риба Толстолоб

Разгледай всички 12 избрани предложения за риба толстолоб в Gotvach.bg.
Толстолоб с гъбиТолстолоб с гъбиВ предварително намазана с олио тавичка се нареждат равномерно парчетата риба, между тях целите гъби, а върху самото филе нарязания на шайби кромид...
Толстолоб в пергаментТолстолоб в пергамент
Нарежете магданоза, целината и остатъка от лимона и поръсете рибата с тях. Полейте толстолоба с олиото и виното....
Толстолоб по полскиТолстолоб по полски
Поставете готовата печена риба върху чиния....
Толстолоб на скараТолстолоб на скара
Сервираме толстолоб на скара с подходяща гарнитура за риба....
Толстолоб на фурнаТолстолоб на фурна
Отстранете дебелата кожа на толстолоба и го нарежете на котлети с дебелина около 1.5 см. Поръсете ги със сол и черен пипер....
Печен толстолоб с поръскаПечен толстолоб с поръска
Печете рибата до готовност - 20 минути са достатъчни. Печеният толстолоб с поръска е готов....
Толстолоб с орехова коричкаТолстолоб с орехова коричка
Печем толстолоба на фурна на 200 градуса за около 40 минути. Сервираме толстолоб с орехова коричка с лимонов сок....
Толстолоб с екзотична маринатаТолстолоб с екзотична марината
Печената риба се сервира със свежа салата и задължително с лимон. Приятен апетит! Толстолобът с екзотична марината е много вкусен....
Грилован толстолоб с ньокиГрилован толстолоб с ньоки
1
За рибата нарежете толстолоба на шайби по около 200 г (може да ползвате и друга риба), овкусете съв сол и черен пипер, полейте с олиото и лимоновия...
Толстолоб с царевична коричкаТолстолоб с царевична коричка
1
Смесете брашното и подправките и поръсете тавата като легло за рибата. Намажете рибата с разбития белтък и я поставете върху брашното....
Пържен толстолоб с чеснов привкусПържен толстолоб с чеснов привкус
Гарнирайте пържената риба с резени лимон. Пърженият толстолоб с чеснов привкус е готов....
Супа от толстолоб и зеленчуциСупа от толстолоб и зеленчуци
2
След това добавяме подправка за риба, останалите подправки и сол на вкус. Оставяме ястието на котлона още няколко минути....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: