Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба Хек

Риба Хек

Открий всички 60 кулинарни идеи относно риба хек в Gotvach.bg.
Маринован хек на фурнаМаринован хек на фурнаВ дълбока купа се смесват всички съставки за маринатата за риба и се разбъркват да се смесят добре....
Хек пане на фурнаХек пане на фурна
2
На дъното на тава, сложете лист домакинска хартия, поръсете с олио и наредете парчетата риба. Изпечете панираната риба до златисто....
Паниран хек на фурнаПаниран хек на фурна
С този сос се залива панираната риба, поръсва се с малко настърган кашкавал и се запича за 15 минути в загрята фурна....
Хек филе на фурнаХек филе на фурна
3
Печете рибата в умерено загрята фурна до готовност. Хекът филе на фурна е много вкусен....
Пържен хек с джинджифилПържен хек с джинджифил
Оваляйте всяко парче риба в брашно и ги пуснете в сгорещеното олио. Пържете до златист цвят, като обръщате от всяка страна....
Кюфтенца-хапки от хекКюфтенца-хапки от хек
Морковът се почиства и се нарязва на кръгчета. От зелевите листа се почиства твърдата част в средата и се накъсват. Бланширате ги в посолена...
Рибена чорбица с хекРибена чорбица с хек
Добре почистената риба се нарязва на едри кубчета, посолява се и се оставя в хладилник за 2 часа....
Паниран хек с корнфлейксПаниран хек с корнфлейкс
Панираният хек с корнфлейкс е готов....
Хек с печени картофкиХек с печени картофки
Всяка една риба слагаме върху лист хартия за печене. Намазваме ги със зехтин отвън и отвътре. Поръсваме рибата с мащерка отвън и отвътре....
Пържено филе от хекПържено филе от хек
Размразете рибите и ги обезкостете. Махнете внимателно кожата и опашката. Готовите филета се осоляват и се овалват в брашно. После се...
Пържен хек с кориандърПържен хек с кориандър
1
Прецеждаме бульона и добавяме към готовата риба. Котлона включваме на позиция 1 и задушаваме до извиране на течността....
Хек с картофи и грахХек с картофи и грах
Готовата риба извадете настрана. Нарежете, лука, чесъна, чушката и моркова и ги запържете там....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка: