Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч със свинско месо
Пече се във фурна на 180 градуса, като 15 минути преди изваждане, се поръсва с останалия кашкавал.
Гювечът със свинско месо е готов....
Домашно консервирано свинско месоЗатваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе....
1
Задушено ароматно свинско месо
Опитайте крехкостта на свинското и ако е нужно, продължете готвенето, докато то омекне и се окрехкоти достатъчно....
Свинско месо с доматиИзмиваме месото и нарязваме на хапки. Заливаме с вода и слагаме да се вари, като преди да кипне обираме образувалата се пяна....
1
Гювечета със свинско месоСлагаме във всяко гювече по 1 к.ч.вино и запичаме във фурната на 180 градуса.
При поднасяне поръсваме обилно с магданоз.
Бон апети!...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: