Gotvach.bg»Избрани Колекции»След Операция на Сърце
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш-сърце с майонезаСлед като изстине сладкишът се полива с глазурата. По желание могат да се добавят стафиди или ядки....
1
Свинско сърце с ориз
Сваряваме сърцето. В тенджера запържваме лукa.
Прибавяме нарязаното на парчета сърце, пържим 5 минути и доливаме бульона....
Панакота сърце с орехи
Престоява за около 3-4 часа в хладилника, след което го обръщаме в чинийка....
Свинско сърце в маслоДобавят се нарязаните сърца, солта и всичко се запържва до омекване.
Чесънът се реже на ситно и се добавя към сърцата....
5
Сърце на клечка
Готовите сърца ги слепваме с конфитюра, като краищата оформяме с вилица..
Между двете половинки забиваме дървено шишче....
Лимецово медено сърце с ягоди
С шаблон се изрязва сърце.
Изрязаното сърце с хартията за печене се слага в тава....
Кекс Сърце с шоколадова глазура
Изсипваме и двете смеси в намазнена форма за кекс (моята е с форма на сърце със свалящи се стени, на дъното сложих хартия за печене)....
Питка със сърце и сирене
Ако ви остане тесто, разточете кора, изрежете формички сърца, намажете с малко жълтък и печете в умерена фурна....
Как да се храним след операция на сърцето
Операцията на сърцето e сложно изпитание за човешкото здраве....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: