Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сочен Тиквеник с Ябълки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочен Тиквеник с Ябълки

Сочен Тиквеник с Ябълки

Прегледай всички 12 авторски предложения относно сочен тиквеник с ябълки в Gotvach.bg.
Тиквеник с ябълки и крушиТиквеник с ябълки и крушиИзсипваме сиропа на изстиналия вече тиквеник....
Тиквеник с ябълки и стафидиТиквеник с ябълки и стафиди
3
Ябълките настържете или нарежете на дребни парчета....
Тиквеник с ябълка и орехиТиквеник с ябълка и орехи
В тиганче запържваме настърганата тиква, трябва да омекне, за вкус и аромат накрая слагаме настъргана ябълка, орехи и канела....
Сиропиран тиквеник с ябълки в пълнозърнести кориСиропиран тиквеник с ябълки в пълнозърнести кори
Ябълките се почистват от семките и се настъргват (аз не ги беля). Орехите се смилат....
Тиквеник с орехи и ябълкиТиквеник с орехи и ябълки
1
Печем тиквеника с орехи и ябълки в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност (около 45-50 мин)....
Тиквеник с локум и ябълкиТиквеник с локум и ябълки
Почистваме и белим ябълките. Настъргваме ги и ги объркваме с канелата. Локума режем на малки парченца. Разстиламе корите две по две....
Ябълки с виноЯбълки с вино
Внимателно почистваме ябълките, като ги разрежем на половинки. Загряваме маслото и запържваме ябълките до омекване....
Ябълки с кремЯбълки с крем
Пълнят се ябълките. Белтъците с 200 г захар се разбиват на сняг и се поставят отгоре върху ябълките като шапка....
Ябълки с нишестеЯбълки с нишесте
1
Ябълките се обелват и режат на резени. Слагат са в малка тенджера с малко вода и се задушават за около 10 мин....
Вит тиквеник с морков и ябълкаВит тиквеник с морков и ябълка
Когато изстине готовият тиквеник се поръсва с пудра захар и поднася. Да ви е сладко!...
Печени ябълки с плънкаПечени ябълки с плънка
Поставят се в тавичката и ябълките се пекат на 180 градуса до омекването им. Печените ябълки с плънка са много вкусни!...
Ябълки в бутер тестоЯбълки в бутер тесто
1
Ябълките в бутер тесто са много вкусни!...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: