Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стек на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стек на Скара

Стек на Скара

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за стек на скара в Gotvach.bg.
Свински стек на скараСвински стек на скараМаринованите пържоли се изтръскват от марината и се пекат на намазнена със сланина скара от двете страни....
Рибай стек на скараРибай стек на скара
Към края на печенето поставяме чери доматките и чушките към рибай стек на скара....
Телешки стек на скараТелешки стек на скара
Телешкият стек на скара е готов....
Натурален телешки стек на скараНатурален телешки стек на скара
Върху всеки стек се поставя резенче лимон. Посолява се на вкус....
Телешки антрекот стек на скараТелешки антрекот стек на скара
3
Оставят се за 1 час в хладилника и се пекат на скара, като се обръщат няколко пъти, докато се изпекат достатъчно добре. Сервират се веднага....
Маринован стек от щраус на скараМаринован стек от щраус на скара
Този сос ми отне повече време, отколкото приготвянето на зеленчуците и маринования стек от щраус на скара взети заедно, но пък е много свеж....
Шишчета на скара с кайма и беконШишчета на скара с кайма и бекон
Шишчетата на скара с кайма и бекон са готови....
Веган стек с кашу и манатаркиВеган стек с кашу и манатарки
Запържваме нарязаните праз, целина и моркови в загретия зехтин и добавяме ядките, разбъркваме и сипваме трохите, соевото брашно и подправките. Всичко...
Стек с кайма за Свети ВалентинСтек с кайма за Свети Валентин
Печем на грил тигана или скарата до готовност. Украсата е от стрък магданоз оформен като стрела....
Задушена скара с гъбиЗадушена скара с гъби
Месото се нарязва на парчета и се изпича на скара. Маслото се загрява и в него се задушават нарязаният праз и пасираните домати....
Мешана скара в микровълноваМешана скара в микровълнова
Наденичките се поставят на скарата и се държат 5 мин при 600 Вт....
Пържоли на скара с АйсбергПържоли на скара с Айсберг
1
Пека ги на загрята и намазана скара. Разпределям в чинии и добавям салата от Айсберг....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: