Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия от карфиолТуршията се затваря с капачки. Първите 7 дена бурканите се обръщат ежедневно, а след 10 дена е напълно готова за консумация....
Туршия от Индия
Смесете всички продукти в тенджера. Сложете ги да заврат на умерена температура. Намалете котлона и варете на слаб огън 5 мин.
Разсипете зеленчуците...
Туршия в пластмасови бутилки
За да ни е лесно при ваденето на готовата туршия горната част на бутилката изрязваме, за да се получи по-широк отвор....
Туршия с топла саламура
Оставяте малко да поизстине и наливате топла, слагате капачки и няколко дни разклащате туршията....
Медена туршия с камби
Пуснете вътре таблетка аспирин, за да запазите туршията. Залейте с горещата марината до винта на буркана и затворете....
Есенна туршия в тенджераС всеки изминал ден туршията става все по-вкусна.
Опитайте тази вкусна есенна туршия в тенджера....
1
Солена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
5
Бабина туршия с карфиол
Туршията с карфиол става приятно сладко-кисела на вкус.
Да ви е сладко и наздраве с бабината туршия с карфиол!...
Смесена туршия с куркума
Оставят се да се варят още 5 минути и след това туршията се пресипва в буркани. Още горещи те се обръщат с гърлото надолу....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: