Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сушене на Месо в Хладилник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушене на Месо в Хладилник

Сушене на Месо в Хладилник

Разгледай всички 12 авторски предложения за сушене на месо в хладилник в Gotvach.bg.
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилникВече изкиснатото месо подсушаваме старателно с кърпа....
Пилешка пастърма, сушена в хладилникПилешка пастърма, сушена в хладилник
5
Сложете ги в хладилник върху домакинска хартия. През първите 4-5 дни сменяйте хартията всеки ден....
Сушене на месо във фурнатаСушене на месо във фурната
Месото е една от най-предпочитаните храни. То може да се подлага на различен тип термична обработка, както и да се суши навън. Ако обаче не разполагате...
Пастърма от телешко месоПастърма от телешко месо
4
Ако приготвяте пастърмата от телешко месо през по-топлите летни месеци, сушенето става в хладилник с поставен отворен пакет ориз, който има свойството...
Пастърма от овнешко месоПастърма от овнешко месо
Приберете в хладилник да престои така за две денонощия. Извадете месото и го измийте много добре. Махнете солта от съда и налейте вода....
Домашна наденица за сушенеДомашна наденица за сушене
Свинското трябва да е 50% плешка, 50% гърди, а телешкото - да е без жили и ципи. Каймата се омесва много добре. Хубаво е да престои на хладно 10...
Пастърма от месо от сърнаПастърма от месо от сърна
Пастърмата от месо от сърна е много вкусна....
Домашна пастърма от свинско месоДомашна пастърма от свинско месо
По нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....
Как се съхранява месо без хладилникКак се съхранява месо без хладилник
2
Ако се налага да съхранявате месо без хладилник, има проверени методи за това. Можете да използвате смес от олио и зеленчуци. Измийте чушки...
Козунак от хладилникКозунак от хладилник
Козунакът от хладилник е готов....
Скумрия пресносолка в хладилникСкумрия пресносолка в хладилник
Оставете осолената скумрия в хладилник за 2 дни. След това, може да си хапнете....
Солен кекс Почисти хладилникСолен кекс Почисти хладилник
Яйцата се разбиват със захарта, солта, олиото и киселото мляко. Добавя се пресятото с бакпулвера брашно. Накрая се добавят нарязаните на дребни...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: